-
Bonus – krem i sos tropikalny, nie tylko do bezy!
Oglądaliście nasz odcinek z bezą? Nie możecie zatem przegapić tego dodatku, w którym dowiecie się jak zrobić krem oraz sos tropikalny.
-
Odcinek 3 – #bezowekrólowe
Mówią, że królowa jest tylko jedna – nam udało się znaleźć aż dwie! W trzecim odcinku odwiedzamy Klubokawiarnię Magiel i poznajemy tajemnicę słynnej bezy.
-
Odcinek 2 – żeberka po polkowicku
W drugim odcinku „Kulturalnych od kuchni” odwiedziliśmy Bistro Retro Station, gdzie Łukasz Majcher pokazał nam jak zrobić żeberka po polkowicku – specjał, który podawano w latach 20-tych XIX w. w znanym w okolicy hotelu „Pod Trzema Murzynami”.
-
Odcinek 1 – przepis na chleb na zakwasie z Moskorzyna
W pierwszym odcinku odwiedziliśmy Moskorzyn – wioskę młynów i chleba. Co udało nam się w niej odkryć? Sprawdźcie koniecznie!
-
Witajcie!
Witamy, witamy i serdecznie zapraszamy! Opowiemy Wam co nieco o tym, co już niedługo znajdziecie na naszej stronie 😉