Bonus – krem i sos tropikalny, nie tylko do bezy!


Oglądaliście nasz odcinek z bezą? Nie możecie zatem przegapić tego dodatku, w którym dowiecie się jak zrobić krem oraz sos tropikalny.

A co wy dodajecie do swoich bez? Piszcie w komentarzach albo oznaczcie #bezowekrólowe i #klubokawiarniamagiel na swoich profilach FB i IG!

 

 

Składniki na krem:
– 250 g serka mascarpone,
– 350 ml śmietanki 30%,
– 1 łyżka cukru pudru,
– laska wanilii.

Składniki na sos tropikalny:
– dojrzałe mango,
– 2 marakuje,
– kilka kropel soku z cytryny.

Operatorem Programu jest Dolnośląska Federacja Organizacji PozarządowychDolnośląskie Małe Granty są dofinansowane ze środków budżetu Województwa Dolnośląskiego | Urząd Marszałkowski Województwa Dolnośląski | Cezary Przybylski – Marszałek Województwa Dolnośląskiego

Projekt stworzony przy współpracy z Fundacją Kulturolubni.